Bryte opp med en narsissist/psykopat?

Å bryte opp med en psykopat/narsissist er som å gå i krigen og selv om du opplever å tape underveis, er det viktig at du har et langsiktig perspektiv og en tro på at det vil gå bra til slutt. Søk støtte hos dine venner og andre du opplever forstår og bekrefter deg på en god måte.

Søk profesjonell hjelp, for du har blitt utsatt for en svært traumatisk opplevelse. Her er det viktig at du møter en terapeut som har den riktige kunnskapen om hva du har blitt utsatt for, ellers vil du bare oppleve å bli påført skyld og dermed utsatt for et nytt overgrep. Det å bli trodd er av største betydning!

Så er det viktig at du dokumenterer det som har skjedd og skjer med narsissisten, i tilfelle det hele ender i retten. Få bekreftelser fra vitner, lege etc.

Noen ganger kan situasjonen bli så uutholdelig og farlig at du må bort fra partneren tidligere enn planlagt. Da er Krisesenteret det beste alternativet. Og husk å ta med deg barna, hvis dere har det, så dette ikke blir brukt mot deg senere. På krisesenteret får du støtte i form av husly, samtaler og rådgivning i forhold vegen videre.

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg