Er du den heldige?

Har du forsøkt å passe inn på mange områder, men ikke fått det til? Da kan du være blant de heldige. For selv om du har blitt en "outsider", så har du i det minste skjermet din sjel.

Å bli der du ikke hører hjemme er langt verre enn å bruke tid og krefter på å lete etter det sjelelige slektskapet du har behov for. Mange blir herdet av å være forvist, selv om det ikke er ønskelig for noen. Det minner om alkymi, der bly blir banket og slått flatt eller når rent kullstøv blir presset sammen til diamanter under høyt trykk.

Også i overført betydning fjerner bankingen svakhet, gjør slutt på klaging og kan føre til stor innsikt - noe den som er "innenfor" aldri kan oppnå.

Når man er forvist, blir man opptatt av å frigjøre sin egen ville natur og man leter etter en kultur som kan ta det i mot og gjøre det mulig. Denne lengselen får en til å holde ut og finner man ikke den etterlengtede kulturen, kan man i stedet bestemme seg for å skape den selv.

Hvis vi bygger opp noe her, vil andre som har lett lenge -på en mystisk måte- finne oss en dag og forstå at det er dette også de har vært på utkikk etter hele tiden....

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg