Maskemennesket

Du møter en narsissist og du aner ikke at han/hun bærer en maske. Du blir forelsket og raskt ført inn i et paradis av komplimenter, omsorg, bekreftelse og lovnader om en fantastisk framtid. En narsissist har en usedvanlig evne til å forføre sine utvalgte inn i det største bedraget man kan forestille seg. Men du er jo ikke bevisst på at du har gått inn i en slags forgiftningsprosess, som kan skade deg alvorlig, både fysisk og psykisk.

Du kjenner deg selv som en smart og ressurssterk person, med en god selvfølelse og vurderingsevne. Men nå, i møte med denne forføreren, tar det ofte ikke så lang tid før du ikke kan gjenkjenne ditt gamle jeg. Du er blitt transformert fra å være en selvhjulpen og selvstendig person til å bli slave på rekordtid.

Hvordan kan dette være mulig?

For det første er du en empatisk person som forventer at også andre er empatiske.

For det andre har du ikke kunnskap om narsissisme og psykopati, så du kan ikke forestille deg at denne personen du vil ha som kjæreste bærer denne masken - at han ikke er ekte eller har kjærlighetsevne.

For det tredje kunne du ikke vite at narsissisten bare spiller et spill for å fange deg - et spill han har øvd inn gjennom å observere andre empatiske personer. For det fjerde trenger han å bruke deg som en narsissistisk forsyning fordi du har de gode egenskapene han ikke har selv.

For det femte; når du er "oppbrukt", har han ikke bruk for deg lenger og han er på nye jaktmarker for å gjenta det samme mønsteret.

Dette er grunnen til at disse menneskene blir kalt for rovdyr i menneskedrakt.

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg