Også empatiske mennesker kan reagere narsissistisk i visse situasjoner

Empatiske mennesker har moral, empati, medmenneskelighet og integritet og har ikke behov for å skade andre mennesker generelt. Men det er nettopp empatiske personer narsissisten velger som sin kilde for narsissistisk drivstoff og når mishandlingen har pågått lenge nok, kan selv den mest godhjertede og empatiske personen reagere som en narsissist i visse situasjoner. Men i motsetning til narsissisten, kan de plukke dette reaksjonsmønsteret av seg igjen.

H.G. Tudor - en selverklært (elite)narsissist, snakker om hva den super-empatiske personen kan påføre en narsissist når han eller hun har fått nok av mishandlingen:

" Når super-empaten bestemmer seg for at nok er nok, kan han eller hun dempe sine empatiske evner, slik at hans eller hennes narsissistiske trekk kommer sterkere fram og gjennom det bestemme seg for å gjøre livet vanskelig, surt og ubehagelig for narsissisten. Dette er grunnen til at vår art trår varsomt med super-empaten. Deres evne til å tåle mishandling under devaluering og deres imponerende drivstoffytelse er veldig fristende, men når de når det kritiske punktet som forårsaker eksplosjonen av en empatisk "supernova", kan det få alvorlige konsekvenser for vår art".

Kilde: H.G. Tudor- narcite.com, fra A. Sweeneys bok: "Sannheten seirer"

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg