OM Å OPPDAGE I PARFORHOLD

Ekte selvstendighet innebærer at du ikke lenger kan overlate til den andre å definere hvem du er eller hva du gjør. Et såkalt godt råd er kun et råd, men ansvaret for å følge det er ditt eget.

Hvis det er stor forskjell på din egen opplevelse av JEG og den andres opplevelse av DU, kan dette skyldes at du ikke viser hvem du egentlig er.

I et forhold preget av en avhengighet av den andre, blir den indre opplevelsen av JEG automatisk skjult hvis den gjør forskjellen mellom partene for stor - altså hvis den ikke kan tilpasse illusjonen om harmoni, nærhet og enighet.

I parforhold preget av to "halve hjerter" - en gjensidig avhengighet - representerer forskjelligheten faren for å bli eksludert i den tette foreningen mellom dem. Derfor blir partenes særpreg en trussel som automatisk må jevnes ut, slik at de kan ligne hverandre mest mulig. Dermed går de glipp av det fremmede - det de ikke er selv eller kan bli.

Det ukjente gjør oss redde og usikre. Men for å forstå partneren "innenfra", må man være nyskjerrig og studere og oppdage.

Da kommer gevinsten; da oppdager du at partneren kan tilføre livet ditt noe annet enn det du selv kan gi det - og samtidig oppdager du at du er en person som er noe helt for deg selv..

Å oppdage din egen og din partners egenart gjør det mulig å akseptere atskillelse og selvstendighet.

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg