SELVHAT

For å bli helbredet fra selvhatet må vi elske oss selv. MEN - hvis vi elsket og aksepterte oss selv , ville vi bryte kontakten med våre foreldre på en grunnleggende måte. Uten våre foreldre ville vi føle oss sårbare og vi kunne - i vårt ubevisste - til og med dø. Så vi hater den trengende delen av oss selv fordi den forårsaker smerte.

I våre voksne kjærlighetsrelasjoner har vi en meget nyttig og alltid tilgjengelig skjerm som vi kan bruke for å projisere de mest hatede sidene av oss selv over på vår partner - vi kaster hatet vår over på ham eler henne. Vi hater hos partneren det som er mest uakseptabelt hos oss selv, og vi prøver å forandre hen slik at partneren blir mer som oss. Her havner parene i en situasjon hvor de er låst fast: ingen vekst, ingen heling, ingen forandring og følelsen av maktesløshet dominerer.

For å vokse fra et ubevisst til et bevisst parforhold må vi forstå og samarbeide med den ubevisste agendaen. I Imago er kuren mot selvhat å stoppe all kritikk og å respektere det vi mest hater hos partneren. Kritikk betyr selvmisbruk fordi det vi kritiserer er det vi hater hos oss selv. Veien til å elske seg selv er å elske det hos partneren som vi misliker aller mest.

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg