Vilje, kjærlighet og engasjement

Jeg var med på en øvelse under en av mine videreutdanninger som gjorde et skjellsettende inntrykk på meg:

Jeg satt sammen med en medelev, og oppgaven var å betrakte ham med hodet èn gang og med hjertet en annen. Det ble spennende å oppleve hvor forskjellige kropps- og følelsesfornemmelser jeg fikk ettersom fra hvor i kroppen jeg hadde fokus. Da jeg tok ham inn med / fra hodet, ble jeg sittende og analysere mye, særlig i forhold til egen person. Blant annet ble jeg opptatt av hvor vanskelig det var å slappe av og hvor anspent jeg følte meg. I tillegg kjente jeg på vanskelige følelser.

Men da jeg BESTEMTE meg for å gå ned i brystet og ta inn medeleven derfra, kjente jeg på hjertebank og en varme (kjærlighet?) som bredte seg utover i kroppen.

Så resultatet ble at jeg men hjertet tok inn min medelev på en annen måte og med andre følelser enn tidligere - jeg følte jeg SÅ ham!

Har du /dere behov for hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.
Petra westad kontorbygg