Vilje, kjærlighet og engasjement

Jeg var med på en øvelse under en av mine videreutdanninger som gjorde et skjellsettende inntrykk på meg:

Jeg satt sammen med en medelev, og oppgaven var å betrakte ham med hodet èn gang og med hjertet en annen. Det ble spennende å oppleve hvor forskjellige kropps- og følelsesfornemmelser jeg fikk ettersom fra hvor i kroppen jeg hadde fokus. Da jeg tok ham inn med / fra hodet, ble jeg sittende og analysere mye, særlig i forhold til egen person. Blant annet ble jeg opptatt av hvor vanskelig det var å slappe av og hvor anspent jeg følte meg. I tillegg kjente jeg på vanskelige følelser.

Men da jeg BESTEMTE meg for å gå ned i brystet og ta inn medeleven derfra, kjente jeg på hjertebank og en varme (kjærlighet?) som bredte seg utover i kroppen.

Så resultatet ble at jeg men hjertet tok inn min medelev på en annen måte og med andre følelser enn tidligere - jeg følte jeg SÅ ham!

Har dere behov for litt hjelp?

Ta kontakt for time i dag

Tlf: 926 66 503

Epost: petrawestad@gmail.com

Innlegg

Petra westad kontorbygg

Du er velkommen til å ta kontakt

Petra Westad

Tlf: 926 66 503

Artellerigården Smedjegaten

1632 Gamle Fredrikstad

Epost: petrawestad@gmail.com

Fleksible åpningstider.

Takk for din henvendelse! Din beskjed er mottatt og jeg kontakter deg så snart jeg kan.
Uuups noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen!.